Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@uitvaart-fotograaf.nl

Tastbare herinneringen

“Tijdens de uitvaart van mijn moeder was ik zo in een roes en werd ik overmand door verdriet. Door de foto’s achteraf werd zag ik dat mijn neefje achter mij heeft gezeten en mij steun gaf.”

Ontdek mijn werkwijze als Afscheidsfotograaf

Op mijn website vindt u informatie over mijn werkwijze als afscheidsfotograaf. Het vastleggen van een uitvaart is voor mij nooit routine. Het vereist een speciale aanpak, inzicht en ervaring om deze emotionele gebeurtenis op een gevoelige en intieme manier vast te leggen. Als u zich afvraagt hoe ik te werk ga, kunt u altijd bij mij terecht voor persoonlijk advies. Ik begrijp dat elke uitvaart uniek is en daarom ben ik flexibel om aan uw specifieke wensen te voldoen. Indien gewenst, kom ik zelfs persoonlijk bij u thuis om alles door te spreken. Met mijn ervaring sta ik klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat we samen een passende herinnering kunnen creëren.

Uw discretie gewaarborgd

Bij mij bent u verzekerd van absolute discretie en professionaliteit tijdens het fotograferen van deze ingrijpende gebeurtenis. Mijn werkwijze is gericht op het respectvol vastleggen van de belangrijke momenten, met aandacht voor de emoties die daarbij komen kijken.

Ik waarborg uw privacy door discreet om te gaan met de foto’s. Na afloop van de opdracht worden de bestanden aan u overhandigd en direct verwijderd van mijn computer. Tijdens de plechtigheden leg ik voornamelijk de essentiële momenten vast, waarbij ik altijd rekening houd met de gevoelens van de aanwezigen.

Huilen en emoties zijn natuurlijk onderdeel van een uitvaart, maar ik zal hier respectvol mee omgaan. U kunt erop vertrouwen dat ik mijn werk discreet en met respect voor de nabestaanden en aanwezigen uitvoer.
Ik houd te allen tijde een gepaste afstand om uw privacy te waarborgen.

Review: Bedankt voor alle mooie herinneringen. De uitvaart van mijn moeder heb je zo mooi vastgelegd. Je was aanwezig, maar ook onzichtbaar. Dat stelden wij zeer op prijs. Ook tijdens de ceremonie en de uitvaart konden wij op jouw hulp rekenen. – Peter Vos

Verzekerd van professionele kwaliteit

Als uitvaartverzorger en ervaren vakfotograaf onderscheid ik mij van mijn collega’s. Door mijn kennis van het hele uitvaartproces kan ik mij uitstekend aanpassen aan verschillende situaties tijdens een uitvaart.

U wilt dat de foto’s de realiteit weergeven op een sfeervolle en respectvolle manier. Daarom vermijd ik het gebruik van felle flitsen tijdens het fotograferen. Alle foto’s worden zorgvuldig gecorrigeerd op kleur en densiteit om optimale kwaliteit te garanderen.

Ik begrijp hoe waardevol goede foto’s van een laatste afscheid kunnen zijn tijdens het rouwproces. De dood is immers een natuurlijk onderdeel van het leven.

Met mijn professionele aanpak en oog voor detail sta ik garant voor kwalitatieve foto’s die de emotie en sfeer van het afscheid op een respectvolle manier vastleggen.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken uitvaartfotograaf om de bijzondere momenten van een afscheid vast te leggen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Als afscheidsfotograaf begrijp ik de waarde van het vastleggen van emotionele gebeurtenissen op een respectvolle en betekenisvolle manier. Met mijn expertise en professionele aanpak sta ik klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Of u nu vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken, ik sta voor u klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen kijken hoe ik u van dienst kan zijn.

Review: “Tijdens de uitvaart van mijn moeder was ik zo in een roes en werd ik overmand door verdriet. Door de foto’s achteraf zag ik dat mijn neefje achter mij heeft gezeten en mij steun gaf.” -Abby  Wienelt

Tips & Tricks

Scroll up