Henry Badeloe

Mijn naam is Henry Badeloe, de beeldmaker voor bruid-en de zakelijke markt.
Mijn missie is om vanuit een krachtig inlevingsvermogen, met geduld en passie voor het maken van het perfecte beeld, mensen een levenslange en tastbare herinnering te geven.

Zullen wij eerst kennismaken?

+316 54 62 61 97 Mobiel

info@uitvaart-fotograaf.nl

Foto's herinneren eraan wat mensen vaak vergeten!

Tarieven foto-en film als herinnering

We leven in een tijd waarin we veel foto’s en video’s maken met onze smartphones. Echter blijft de kwaliteit van een smartphone filmpje altijd anders dan wanneer er een professionele video gemaakt wordt.  Uitvaartfotografie is al erg populair, maar van een crematie of begrafenis wordt ook steeds vaker een uitvaartvideo gemaakt. Daarom bied ik ook uitvaartvideo als herinnering aan.
Voorafgaand van het filmen van de begrafenis of crematie. vind ik het heel belangrijk met de
nabestaande en de uitvaartondernemer de wensen te bespreken. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via e-mail. Zo weet ik wanneer ik op een bepaalde locatie kan zijn en welke momenten belangrijk zijn om vast te leggen. Denk aan een open of een gesloten kist en de speeches.
Alleen Livestream is al mogelijk vanaf 650 euro. Bekijk hieronder de prijzen en  het combipakket  met livestreamen.

 

Tijdens de uitvaart vind ik het belangrijk zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Ik zorg er daarom altijd voor om een uur van te voren op de locatie aanwezig te zijn om de vaste camera klaar te zetten en om alvast wat sfeerbeelden te maken van bijvoorbeeld de kist en de bloemen. Ook neem ik graag met u door welke sprekers of speeches tijdens de uitvaart wat meer uitgelicht moeten worden zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens het creëren van de afscheidsvideo.

 

Daarna het laatste gedeelte om een tastbare herinnering te maken in de vorm van een uitvaartvideo. Montage wordt in eigen beheer gedaan. De levertijd is binnen drie weken. Natuurlijk mogen jullie ook feedback geven. En ook eigen muziek, aangeleverd door de nabestaande kunnen wij gebruiken om een mooie uitvaartvideo te realiseren.

Tarieven uitvaartfotografie

Tips & Tricks

Scroll up